середа, 19 вересня 2012 18:13

Хасиди в Умані масово скуповують зброю
10

Фото: Фото: Павло Паламарчук

На святкування Рош-ха-Шан в Умань ортодоксальні євреї приїжджають разом із своїми дітьми. Беруть лише хлопчиків. В місті вони почуваються як у себе в дома. Малеча поводиться із українцями досить агресивно. Оскільки за релігією, хлопчикам, до досягнення певного віку, не можна нічого забороняти.

Найбільшою забавою для підлітків та дітей є стріляти один в одного з іграшкової пластикової зброї. Хасиди масово скуповують її для своїх дітей. Деколи можна зустріти і дорослого хасида на вулиці з іграшковим автоматом чи пістолетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рош-га-Шана в Умані святкують 26 тисяч хасидів

"В Ізраїлі будь-яка іграшкова зброя заборонена, - розповів паломник Авраам. - Поліцейські дуже строго карають батьків, якщо побачать у дитини таку іграшку. А у вас в Україні їх багато. Тому дозволяємо дітям бавитися нею. Деколи і самим хочеться постріляти. Через кордон провезти в Ізраїль такі іграшки не можна. Лише, якщо їхати автобусом. Але і то вкрай рідко."

Зараз ви читаєте новину «Хасиди в Умані масово скуповують зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути