вівторок, 28 червня 2011 16:55

Хакери помстилися за WikiLeaks - атакували сайт MasterCard

Хакери помстилися за WikiLeaks - атакували сайт MasterCard

Хакерська група ibomhacktivist успішно провела кібератаку на сайт міжнародної платіжної системи MasterCard, повідомляє РИА Новости з посиланням на Twitter.

Станом на 15.15 (за київським часом) сайт Mastercard.com був недоступний. Російське представництво компанії MasterCard не змогло оперативно прокоментувати цю інформацію.

"MasterCard.com не працює! Ось, що виходить, якщо ви намагаєтеся перейти дорогу WikiLeaks та Anonymous", - йдеться в Twitter-повідомленні ibomhacktivist.

Згідно з інформацією з Twitter-аккаунта, ibomhacktivist - це об'єднання різних груп інтернет-користувачів, куди в тому числі входить група хакерів Anonymous. Остання отримала широку популярність в кінці 2010 року, коли її учасники організували серію кібератак на сайти "опонентів" ресурсу WikiLeaks - серед них опинилися ресурси платіжних систем PayPal, Visa і MasterСard.

Нагадаємо, вчора з'явилася інформація про те, що з відомою хакерської групою Anonymous співпрацюватимуть члени хакерської групи LulzSec, які об'єдналися під новою назвою AntiSec і вже атакували сайт туніського уряду.

Зараз ви читаєте новину «Хакери помстилися за WikiLeaks - атакували сайт MasterCard ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути