Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2015 15:48

ГПУ наказала вишам відрахувати студентів, які підробили результати ЗНО

ГПУ наказала вишам відрахувати студентів, які підробили результати ЗНО

Генпрокуратура України направила до ВНЗ рішення про відрахування студентів, які підробили результати зовнішнього незалежного тестування. Про це повідомили в прес-центрі ГПУ.

"В результаті проведеної комп'ютерно-технічної експертизи та інших слідчих дій підтвердилися факти підробки абітурієнтами сертифікатів про результати ЗНО для вступу до вузів", - повідомили у відомстві.

Згідно із законодавством України, надання неправдивої інформації про проходження ЗНО є підставою для відрахування студента.

У результаті відповідні рішення про відрахування ГПУ направила до вишів, до яких незаконним шляхом поступили абітурієнти - до Київської національної академії внутрішніх справ, Національного медичного університета ім. Богомольця, Національного юридичного університета ім.Я.Мудрого, Київського національного університета Тараса Шевченка тощо.

Нагадаємо, на електронній поштовій скриньці одного з керівників відділу Центру цінювання якості освіти виявлено листування із зазначенням персональних даних учасників ЗНО та кількості балів, яку їм потрібно було поставити у відомості.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ наказала вишам відрахувати студентів, які підробили результати ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути