вівторок, 10 листопада 2009 12:17

Гордон Браун надіслав матері загиблого солдата лист з помилками

Гордон Браун надіслав матері загиблого солдата лист з помилками

Мати загиблого в Афганістані солдата звинуватила прем"єр-міністра Великобританії Гордона Брауна в недбалому написанні послання із співчуттями. Про це 9 листопада пише газета The Times.

47-річна Джекі Джейнс (Jacqui Janes), яка втратила в Афганістані свого 20-річного сина Джеймі, отримала рукописний лист за підписом Гордона Брауна. За словами Джейнс, прем"єр невірно написав її прізвище. Лист починався словами: "Дорога місіс Джеймс" (James).

Всього в посланні з чотирьох пропозицій Джейнс нарахувала приблизно 20 помилок. Крім того, за почерком видно, що Браун дуже поспішав. Деякі слова написано скорочено.

Мати солдата заявила, що розцінює такий лист як знак неповаги.

"Він навіть не спромігся уточнити написання нашого прізвища", - заявила Джейнс. За її словами, після прочитання перших рядків вона зім"яла лист і кинула його в стіну.

При цьому мати солдата підкреслила, що після смерті сина вона отримала листа від чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа, від міністра оборони, від командування частини, де служив Джеймі, а також від королівської родини.

"Всі вони писали від душі та змусили мене повірити, що смерть Джеймі важлива для них", - заявила Джейнс.

Офіційний представник Гордона Брауна, коментуючи заяви Джейнс, сказав, що прем"єр "витрачає багато часу на написання листів із співчуттями" і "ніколи не міг би свідомо допустити друкарську помилку в імені".

В даний час в Афганістані служать 9,5 тисяч британських солдатів - на території країни це другий за величиною іноземний контингент після американського. Втрати британської армії в Афганістані за останні чотири місяці склали більше 50 чоловік. Всього з 2001 року в Афганістані загинули більше 200 британських військовослужбовців.

За матеріалом:  Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Гордон Браун надіслав матері загиблого солдата лист з помилками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути