понеділок, 14 листопада 2011 22:50

Годинник Rolex Джеймса Бонда продали на аукціоні за $ 242 тисячі

Годинник Rolex Джеймса Бонда продали на аукціоні за $ 242 тисячі

Наручний годинник Rolex, який у восьмому фільмі Бондіани "Живи і дай померти" (1973 рік) носив британський актор Роджер Мур, пішов сьогодні з молотка на аукціоні Christie's в Женеві, повідомляє РИА "Новости".

Годинник знаменитого агента британської секретної служби МІ-6 був створений спеціально на основі виконаної в сталевому корпусі дайверської моделі Rolex Oyster Perpetual Submariner. Його задню кришку прикрашає напис "Roger Moore 007".

До початку аукціону годинник був оцінений в 220-440 тисяч доларів.

Під час торгів покупця на нього не знайшлося, проте після того, як лот був пропущений, на нього надійшло відповідна пропозиція. З урахуванням комісії підсумкова вартість годинника Джеймса Бонда склала 242,6 тисячі доларів.

За сюжетом фільму годинник був оснащений маленькою циркулярною пилкою і потужним генератором магнітного поля, за допомогою якого Бонд міг не тільки змінити траєкторію куль, які в нього летіли, а й розстебнути застібку сукні міс Карус .

Звісно ж всіх вищезгаданих функцій годинник не має. Проте його обертовий безель дійсно був перетворений на циркулярну пилу, тому через ці зміни годинник не показує час.

Зараз ви читаєте новину «Годинник Rolex Джеймса Бонда продали на аукціоні за $ 242 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути