понеділок, 04 квітня 2016 23:30

Глава російського банку, захищаючи Путіна, розсекретив його дочку

Глава російського банку, захищаючи Путіна, розсекретив його дочку
Фото: www.pravda.com.ua

Глава російського банку ВТБ Андрій Костін випадково підтвердив, що Катерина Тихонова є донькою президента Росії Володимира Путіна.

Костін обмовився в інтерв'ю Bloomberg TV, коментуючи повідомлення про те, що президент Росії Володимир Путін нібито пов'язаний з мережею офшорів на $2 млрд.

Він зазначив, що в оприлюднених журналістами документах немає інформації про те, що ім'я президента Росії є в реєстраційних документах офшорних компаній.

"Я не читав нічого, що було б пов'язано безпосередньо з Путіним", - сказав держбанкір.

"А той факт, що його донька святкувала весілля на гірськолижному курорті "Ігора", який насправді недорогий і який використовується для весіль десятками людей в Петербурзі щотижня, я не знаю, як це може зв'язати Путіна з будь-яким офшорним бізнесом", - сказав Костін.

Нагадаємо, що минулого року британське агентство "Ройтерс" оприлюднило інформацію про те, що Катерина Тихонова, ймовірна донька російського президента Володимира Путіна, має статки у кілька мільярдів доларів.

Катерина є дружиною Кирила Шамалова. Він — син співвласника банку "Россия" і Виборзького суднобудівного заводу. Подружжя володіє різними підприємствами загальною вартістю близько $2 млрд. Зокрема, акціями найбільшого в Росії нафтохімічного холдингу "Сибур".

Кирилові й Катерині належить 4-поверхова вілла поблизу моря в Біарріці на південному заході Франції. Її приблизна вартість — $3,7 млн. Біля будинку є басейн і сад. Маєток до цього був власністю Тимченка.

Однак тоді прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков спростував подібну інформацію. І заявив, що Тихонова не є донькою російського президента.

За офіційною інформацією, у Путіна є дві дочки - Марія і Катерина.

Зараз ви читаєте новину «Глава російського банку, захищаючи Путіна, розсекретив його дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути