середа, 13 липня 2016 16:23

Глава "Митного контролю" розповіла подробиці стеження за нею (відео)

Глава "Митного контролю" розповіла подробиці стеження за нею (відео)
Інна Біленко

Голова громадської організації "Митний контроль" Інна Біленко розповіла подробиці стеження за нею та іншими членами організації. Про це вона повідомила під час прес-конференції.

"Майже тиждень тому я помітила, що за мною ведуть зовнішнє спостереження. У понеділок вранці я вперше засікла автомобіль, що безперервно стежить за мною – це був "Хюндай Матрикс" золотавого кольору. Увечері – за мною стежили вже два авто: той самий "Хюндай Матрикс" і "Мерседес Віто". Переслідувачі відкрито всюди вели мене – водій "Хюндай Матрикс" йшов за мною до самого будинку – його обличчя мені вдалося зафіксувати. Стеження не припиняли ані на день, за цей час переслідувачі змінили близько п'яти машин", – розповіла Біленко.

Голова організації повідомила, що подала заяву до правоохоронних органів.

"У четвер, 7 липня, мною подано заяву до Деснянського райвідділу поліції. Я надала докази відвертого стеження, проте там фото приймати відмовилися, мотивуючи це тим, що всі ці матеріали для реєстрації заяви не потрібні, і знадобляться вже безпосередньо слідчому. Цікаво те, що переслідувачі без остраху припаркувалися навіть перед входом до дільниці і чекали, поки я вийду. Наступного дня я дізналася, що заяву до реєстру так і не внесли, а переслідування тривало й далі. Переконавшись в тому, що поліція не горить особливим ентузіазмом щось робити в п'ятницю, 8 липня, я вирішила написати заяву до прокуратури, тому що такі дії ставлять під загрозу безпеку мене і моєї сім'ї", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Глава "Митного контролю" розповіла подробиці стеження за нею (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути