середа, 07 грудня 2011 11:55

Газети і книги стали матеріалом для скульптур американця
12

Фото: Фото: re-actor.net

Для створення своїх скульптур і художніх інсталяцій, Нік використовує старі газети й книги. Про це пише re-actor.net.

Виглядають ці створіння досить неординарно. Але, головне, його творчість користується популярністю - Нік регулярно бере участь у виставках.

Перед тим, як переїхати до Нью-Йорку, Нік Джорджія (Nick Georgiou) жив у штаті Арізона в містечку Тусон. За словами художника-скульптора, там йому стало недостатньо натхнення, тому він і переїхав у мегаполіс.

Сам Нік називає свою творчість натхненням смерті друкованого слова. Скульптор стверджує, що для того, аби відчути єдність скульптур і місця, де він створює свої роботи, Нік використовує місцеві газети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американець створює скульптури на вістрі олівця

У США, за даними сайту gazeta.ru, електронні книги в цьому році вперше обігнали за продажами друковані видання. Як повідомляє Асоціація американських видавців, доходи від продажу електронних книг в лютому 2011 року зросли до $ 90, 3 млн, що майже на 170% вище аналогічного показника роком раніше. Продажі їхніх "паперових конкурентів" продовжують стрімко скорочуватись. Доходи від реалізації книжок у м'яких обкладинках впали до $ 81,2 млн, що на 24,8% менше, ніж роком раніше.

Згідно з даними одного з найбільших віртуальних книжкових магазинів Amazon, на 100 традиційних видань у м'якій обкладинці зараз продається 115 електронних книг.

Зараз ви читаєте новину «Газети і книги стали матеріалом для скульптур американця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути