неділя, 20 червня 2010 19:33

Американка вирізає скульптури із сиру (ВІДЕО)

Автор: AolNews
 

Скульптури американки Сари Кауфман зі штату Вісконсін навряд чи коли-небудь опиняться у Луврі. Зазвичай вони виставляються у вітринах магазинів, адже жінка обрала незвичний матеріал для створення своїх шедеврів - сир.


Свою першу скульптуру із сиру Сара створила іще 1981 року для участі у виставці сирної продукції. Скульптура мала назву "Пікасо" і була виготовлена із пармезану. У той час жінка була головою Американської молочної асоціації у штаті Вісконсін. Результатом своєї роботи жінка залишилася задоволеною.

На те, щоб повністю присвятити себе сирам у жінки пішло 15 років. 1996 року вона вирішила зайнятися виключно мистецтвом і почала робити скульптури із сиру на замовлення.

Найбільш за все Сара любить працювати із з м'яким сиром Чеддар, який виготовляється у її власному штаті.

На відміну від більшості митців, які мріють, щоб їхні витвори стали безсмертними, місіс Кауфман хоче лишень зробити смачний обід чи закуску.

Втім жінка зізналася, що деякі люди соромляться жувати витвір мистецтва, тому вона завжди відламує перший шматок сама, щоб показати всім приклад".

46-річний шеф-повар з британського міста Лестер Віпула Азукорале виготовляє скульптури з масла. Скульптором став після того, як втратив роботу.

Gazeta.ua за матеріалами AolNews

Зараз ви читаєте новину «Американка вирізає скульптури із сиру (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути