субота, 21 листопада 2015 01:18

Франція відмовляється реєструвати торгові марки "Je suis Paris" та "Pray for Paris"

Франція відмовляється реєструвати торгові марки "Je suis Paris" та "Pray for Paris"
Фото: www.ukrinform.ru

Національний інститут промислової власності Франції відмовляється реєструвати торгові марки "Je suis Paris" (з фр. "Я є Париж") та "Pray for Paris" (з англ. "Молімося за Париж").

"Національний інститут промислової власності відмовляється приймати заявки на реєстрацію товарних марок "Je suis Paris" і "Pray for Paris", - йдеться у заяві, передає "Укрінформ".

За інформацією установи, відповідні заявки фізичні та юридичні особи почали подавати 14 листопада 2015 року, на наступний день після серії терактів у Парижі.

Нові вислови французи вигадали, наслідуючи аналогічний випадок одразу після терактів в редакції сатиричного тижневика Charlie Hebdo у січні цього року. Тоді вислів "Je suis Charlie" придумав француз українського походження Жоакім Ронцин. Він одним з перших розмістив у Твіттері графічне повідомлення "Je suis Charlie". Це гасло передрукували 3,4 млн разів. За кілька днів хештег 39-річного Жоакіма став найпопулярнішим в історії Твіттера.

Зараз ви читаєте новину «Франція відмовляється реєструвати торгові марки "Je suis Paris" та "Pray for Paris"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути