неділя, 30 жовтня 2016 13:14

Філатов задекларував квиток у космос, колекцію статуеток і вертоліт

Філатов задекларував квиток у космос, колекцію статуеток і вертоліт


Мер Дніпра Борис Філатов декларує квиток у космос, колекцію годинників, ретро автомобілів, акції низки обленерго, вертоліт і колекцію японських статуеток ціною 164 млн гривень.

Він має також нерухомість в Києві та Дніпропетровську загальною вартістю понад 3,38 млн грн, годинники елітних брендів і невеликий автопарк ретро-автомобілів. Про це йдеться в його електронній декларації, опублікованій в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Так, у 2015 році він отримав зарплату 64 054 грн, дохід від відчуження транспорту та нерухомості - 45 тис. грн, дохід від передачі в оренду майна - 11 076 грн. Його дружина Марина за звітний період заробила 892 392 грн від передачі в оренду майна.

Крім того, Філатов володіє акціями кількох обленерго, компанії "Дніпровагонмаш", ІВП "Енергія", "Обленерговидобудування" і "Мода-сервіс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генпрокурора не числиться жодного авто

Борис Філатов також задекларував годинник Breguet, Cartier, Officine Panerai, Audemars Piguet, Atmos. Окреме місце займає його колекція японського мистецтва, оціночна вартість якої становить 163,8 млн грн.

Згідно з декларацією, чиновник колекціонує ретро-автомобілі, такі як Toyota Land Cruizer FJ140 1963 року випуску, DeLorean DMC-12 1981 року випуску і мотоцикл BMW R27 1961 року випуску. Філатов володіє автомобілями Mercedes-Ben S600L, Mercedes-Benz 200, Jaguar XJS Convert, Dodge RAM, а також вертольотом вартістю 800 тис. грн.

У 2009 році Філатов придбав за 1,4 млн грн квиток на суборбітальний політ у космос від
компанії Virgin.

Зараз ви читаєте новину «Філатов задекларував квиток у космос, колекцію статуеток і вертоліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути