середа, 26 листопада 2014 23:53

Євромайдан у Варшаві зібрав для України мільйон злотих

Євромайдан у Варшаві зібрав для України мільйон злотих
vidia.org

Поляки пожертвували для українців понад мільйон злотих (близько 300 тис. доларів). Про це було повідомлено під час презентації підсумків річної діяльності Фундації "Відкритий Діалог" та Євромайдану у Варшава, передає "Європейська правда".

Зокрема, як повідомляється, завдяки публічним зібрань, грошовим переказам, пожертвуванням фірм та інституцій за рік у Польщі вдалося зібрати 1 млн злотих, що складає близько 300 тис. доларів. Гроші призначено для допомоги Україні.

За ці кошти було куплено та передано на схід України 1902 засоби індивідуального захисту, а також вислано 35 тон гуманітарної допомоги.

Окрім того, до Польщі було запрошено 23 члени родин постраждалих у боях, а також надано допомогу жителям 5 осередків для біженців і проведено близько 500 психологічних консультацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в останню неділю листопада за Україну молитимуться в багатьох країнах Європи, зокрема й у Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Євромайдан у Варшаві зібрав для України мільйон злотих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути