середа, 06 червня 2012 00:48

Єнот залишив без світла тисячі будинків у Канаді

Тисячі жителів канадського міста Вінніпег залишилися без електрики через єнота, який заліз на підстанцію Manitoba Hydro і пошкодив тамтешнє обладнання, повідомляє телеканал СВС.

Через тваринку замкнулися дві лінії електропередач, повідомив представник Manitoba Hydro Глен Шнайдер, виникла електрична дуга, і 3,5 тисячі будинків у районах Сент-Вітал, Форт-Гаррі і Чарльзвуд залишилися без світла.

Подачу електрики через кілька годин вдалося відновити, а ось допитливий єнот цього інциденту не пережив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечні єноти

Шнайдер каже, що компанії доводиться прикладати масу зусиль, щоб тварини не забиралися в трансформаторні будки та інші будівлі компанії. "Ми вкрай стурбовані тим, щоб люди трималися подалі від нашого обладнання, встановлюємо огорожі та колючий дріт, однак єноти такі допитливі створення, що їх ніщо не в силах зупинити", - коментує подію представник Manitoba Hydro.

За останні три тижні це вже другий випадок, коли у компанії виникають неприємності через тварин. 15 травня гусак заплутався в проводах лінії електропередач, створив електричну дугу і залишив без світла великий район на півдні Вінніпега. У результаті в деяких частинах міста відключилися світлофори, що призвело до кількох аварій, проте обійшлося без серйозних жертв.

Зараз ви читаєте новину «Єнот залишив без світла тисячі будинків у Канаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути