середа, 26 вересня 2012 17:45

Ельбрус Тедеєв переміг на благодійному турнірі із шахів
5

26 вересня 2012 року під егідою Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони" у столиці відбувся II щорічний благодійний турнір із шахів, повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

В рамках турніру фішкою став сеанс одночасної гри одного юніора з трьома народними депутатами.

Феноменальною стала партія народного депутата України, заступника голови ВМГО "Молоді регіони" Ельбруса Тедеєва з бронзовим призером чемпіонату Європи з шахів серед юнаків до 10 років, багатократним чемпіоном України та Києва Павлом Воронцовим. Гра викликала фурор, але поки тривала партія, навколо "витав дух напруження" та конкуренції, ніхто не міг передбачити фінал, поки суперники змагалися за першість. Результатом стала перемога Ельбруса Тедеєва.

Після гри народний депутат подякував спортсмену за чудову і професійну гру та мотивував чемпіона надалі розвиватися у цьому виді спорту і представляти Україну на міжнародній арені з гри у шахи. Слова народного депутата не були "кинутими на вітер", адже він допоміг спортсмену стати учасником міжнародного турніру з шахів і вручив чемпіону 10 тисяч гривень.

Також Ельбрус Тедеєв подякував президенту Федерації шахів м. Києва Павлу Куфтирєву за чудову організацію заходу та презентував цінні подарунки молодшим учасникам турніру та наголосив на необхідності проведення подібних заходів серед школярів і студентів, адже саме шахи сприяють підвищенню ерудиції та інтуїції і стимулюють загальний розвиток молоді.

Зараз ви читаєте новину «Ельбрус Тедеєв переміг на благодійному турнірі із шахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути