середа, 25 травня 2016 05:38

Екс-міліціонерам, прокурорам і податківцям запропонували стати військовими контрактниками

Екс-міліціонерам, прокурорам і податківцям запропонували стати військовими контрактниками

Державна служба зайнятості рекомендує звільненим з роботи співробітникам МВС, фіскальної служби і прокуратури поповнити ряди контрактників ЗСУ.

"Контрактна служба в армії - одна з найбільш привабливих з економічної точки зору професій, на яку в рамках специфіки своєї роботи слід звернути увагу безробітним правоохоронцям", - йдеться в повідомленні відомства.

"У цьому році службу зайнятості повідомили про звільнення 25 тисяч працівників МВС і понад 21,5 тисячі податківців. В минулому році також було повідомлено про звільнення понад 5 тисяч прокурорів. Де їм шукати роботу? Ми абсолютно переконані, що в розрізі заробітних плат і умінь цих категорій громадян, найбільш цікавою і високооплачуваною роботою для них буде служба за контрактом у ЗСУ", - зазначив в.о. глави Центрального апарату Держслужби зайнятості Сергій Кравченко.

Зараз на обліку в службі зайнятості перебуває близько 5200 правоохоронців (більше 3200 колишніх співробітників МВС, близько 1300 податківців і 700 прокурорів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові, які підписали тривалі контракти, служитимуть до закінчення війни

Військовослужбовці за контрактом (солдати і сержанти) та мобілізовані можуть розраховувати на зарплату від 7 тис. грн; командир бригади - 14 тис. грн; командир батальйону - 12 тис. грн; командир роти - 10 тис. грн; командир взводу - 9 тис. грн. При цьому військовослужбовці в зоні АТО отримують додаткові грошові виплати.

Зараз ви читаєте новину «Екс-міліціонерам, прокурорам і податківцям запропонували стати військовими контрактниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути