вівторок, 04 жовтня 2016 11:54

Дворічна Варвара потребує допомоги у лікуванні вади серця

Варвара Бурцева з Київської області має вроджену ваду серця, відкрита артеріальна протока. Дівчинці два роки. Для усунення відкритої артеріальної протоки необхідний окклюдер. Він коштує 60 562 грн.

Український Фонд Допомоги просить допомогти дитині. http://ufond.ua/136

 

"У три місяці Варі поставили діагноз "порок серця", але нічого не пояснили, тільки поставили на облік. Ми самі звернулися в Київський Інститут серця за консультацією та обстеженням, після якого, Варі діагностували відкриту артеріальну протоку і відкрите овальне вікно. Доньку взяли під спостереження. Недавнє обстеження показало, що овальне вікно закрилося саме, а ось артеріальна протока сама вже не закриється, потрібна операція, щоб не допустити важких ускладнень", - розповідає мама Варі, Жанна Євлаш.

Виконати операцію можна щадним, ендоваскулярним способом, за допомогою окклюдера - спеціальної "латки". "Рекомендують щадний метод - без розтину грудної клітини. Держбюджету на операцію немає, а самим необхідну суму не зібрати. Я в декретній відпустці. Живемо на невисоку зарплату чоловіка, велика частина якої йде на оренду квартири. Дуже сподіваємося на вашу допомогу", - додала Жанна.

Спеціальна спіраль окклюдер допоможе закрити артеріальну протоку та зберегти дитині життя, зазначив завідувач відділенням ендоваскулярної хірургії Київського інституту серця Андрій Хохлов:

"У Варвари вроджена вада серця. Щоб запобігти розвитку незворотніх змін легеневої тканини, які приведуть до інвалідизації, їй показана операція по закриттю відкритої артеріальної протоки ендоваскулярним шляхом за допомогою спеціальної спіралі - окклюдеру. Це дозволить зупинити розвиток небезпечних ускладнень. Варя

буде здорова!".

Реквізити для допомоги Варі Бурцевої:

Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"

Код ЄДРПОУ: 37241402

Поточний рахунок: 26004052718802

МФО: 300711

Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м Київ.

Призначення платежу: Пожертвування на лікування Варвари Бурцевої

Можна скористатися системою електронних платежів на сайті фонду

http://ufond.ua/136

Також, допомогти можна відправивши СМС-повідомлення зі словом *BLAGO (БЛАГО) * на короткий номер * 5541 *. Вартість повідомлення 20 гривень з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів "Київстар", Vodafone, Lifecell :)

Зараз ви читаєте новину «Дворічна Варвара потребує допомоги у лікуванні вади серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути