вівторок, 19 липня 2011 15:32

Дві третини українців залишаться без літньої відпустки

Дві третини українців залишаться без літньої відпустки

66% українців не можуть дозволити собі відпочивати влітку. Вони планують бути все літо вдома, або не можуть виїхати на відпочинок.

Згідно результатів опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, залишитися на літо вдома планують 43% опитаних. А можливості відпочити немає у 23% українців.

Більшість з тих, хто все ж їде у відпустку - 16% респондентів, - планують відвідати популярні місця відпочинку всередині країни, зокрема Карпати і Крим.

Провести відпустку на дачі або в заміському будинку планують 6% опитаних, поїхати до родичів у село - 5%. Поїздку на відпочинок за кордон планують тільки 1% опитаних українців.

Жителі східного регіону більш орієнтовані на відпочинок в межах України (20%) ніж представники інших регіонів. У Центральному та Південному таких 16%, у Західному - 14%.
За кордоном планують провести відпустку 3% жителів Західного регіону, 2% - Східного, 1% - Південного і лише 0,4% - жителів Центрального регіону.

Опитування проводилося протягом 10-20 червня. Методом інтерв'ю опитано 2040 респондентів, які проживають у всіх областях України та в Криму за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка вибірки не перевищує 3,8%.

Зараз ви читаєте новину «Дві третини українців залишаться без літньої відпустки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути