вівторок, 26 січня 2016 06:56

Духовни отримав іменну зірку на Алеї слави

Духовни отримав іменну зірку на Алеї слави
Фото: Із відкритих джерел

На голлівудській Алеї слави в Лос-Анджелесі 25 січня минула церемонія установки іменної зірки актора Девіда Духовни, передає УНН з посиланням на The Variety.

Зауважимо, найбільшу популярність акторові принесла роль агента ФБР Фокса Малдера в телесеріалі "Секретні матеріали". Д.Духовни також грав персонажа Хенка Муді в серіалі "Секс і Каліфорнія".

Свою зірку актор отримав на наступний день після повернення на екрани агента Ф.Малдера — телеканал Fox 24 січня показав першу серію десятого сезону серіалу.

Нагадаємо, через 13 років після виходу останнього епізоду дев'ятого сезону науково-фантастичного серіалу "Секретні матеріали" глядачі можуть дізнатися, що ж сталося потім з улюбленими персонажами — Фоксом Малдером і Даною Скаллі.

Кожна з шести серій буде розповідати свою власну унікальну історію, але всі епізоди будуть об'єднані загальним сюжетом. Крім Девіда Духовни (Ф.Малдер), Джилліан Андерсон (Д.Скаллі), Мітча Пілледжі (Уолтер Скіннер) і Вільяма Девіса (Курець), на знімальному майданчику також виявилися актори з інших відомих телесеріалів. Наприклад, Джоел МакХейл ("Спільнота"), Аннет Махендра ("Американці") і Кумейл Нанджіані ("Кремнієва долина").

Зараз ви читаєте новину «Духовни отримав іменну зірку на Алеї слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути