неділя, 22 квітня 2012 13:26

ДТП за участю дочки депутата змусила харків'ян вийти на пікет проти "свавілля"

Близько п'ятдесяти чоловік вийшли на площу Свободи в підтримку жінки, яку тиждень тому на проспекті Леніна збила дочка депутата райради. За інформацією, що з'явилася в мережі Інтернет, за кермом Skoda була 19-річна Христина Рожанська - дочка депутата Володимира Рожанського.

Харків'яни обурені ситуацією на дорогах, виступають проти "свавілля" і вимагають об'єктивного розслідування кримінальної справи, порушеної стосовно дочки депутата. Протестувальники підписали звернення до Генпрокурора України Віктора Пшонки з проханням контролювати хід розслідування, а також залучити винуватицю аварії не лише за порушення правил дорожнього руху, а й за те, що дівчина зникла з місця аварії і не надала допомогу потерпілій.

Як розповіли родичі постраждалої, жінці після аварії довелося видалити селезінку, також вона отримала перелом стегна і обширну черепно-мозкову травму. Зараз потерпіла починає приходити до тями, іноді впізнає родичів.

У прокуратурі Харківської області, яка контролює хід розслідування, розповіли, що ні обвинувачена дівчина, ні будь-хто інший не чинять тиску на слідство.

Зараз ви читаєте новину «ДТП за участю дочки депутата змусила харків'ян вийти на пікет проти "свавілля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути