субота, 31 березня 2012 10:51

Дружина міліціонера Дмитра Гнапа просить Януковича втрутитися у справу чоловіка

Звернення до Віктора Януковича виклала в "YouTube" дружина старшого лейтенанта столичного УБОЗу Дмитра Гнапа. Просить президента втрутитися в справу її чоловіка.

"Це моя остання надія. Я нікуди не можу достукатись. Прошу президента, щоб допоміг чесно розслідувати справу. За два тижні Дмитру винесуть вирок. На останньому судовому засідання прокурор вимагав Дмитру сім років ув'язнення. Йому нізащо скалічать життя, - повідомила Ганна. - Я писала у всі можливі інстанції, просила втрутитись. Ніхто не реагує".

Дмитро вже два роки знаходиться у слідчому ізоляторі міста Чернівці. Його звинувачують в угоні автомобіля "БМВ Х6". Ганна пояснює: його підставили. В справі немає потерпілого, автомобіля та документів на престижну іномарку. Невідомо чи взагалі існувала така машина. В суді також цього не довели.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Гнап сидить за викрадення неіснуючої машини

"Він розслідував незаконний ввіз престижних автомобілів через Молдову та Придністров'я. Йому дзвонили невідомі та погрожували: якщо не зупиниться - посадять. В березні 2010 року його арештували", - наголосила дружина Дмитра.

Ганна намагалась пробитись до Генерального прокурора Віктора Пшонки.

"Але для того, аби потрапити до нього на прийом, мені потрібні відмови підпорядкованих йому інстанцій. А вони не відмовляють, пишуть що прокуратура Чернівців перевірку провела, жодних порушень не виявила. Це замкнуте коло! Мені здається, що всі закривають очі на цю справу, бо хтось дуже посадовий стоїть за цим нелегальним бізнесом", - поскаржилася Ганна.

Зараз ви читаєте новину «Дружина міліціонера Дмитра Гнапа просить Януковича втрутитися у справу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути