понеділок, 22 жовтня 2012 18:05

Долю Андріївського узвозу мають вирішувати експерти, а не чиновники

Долю Андріївського узвозу мають вирішувати експерти, а не чиновники
Фото: serg-klymenko.narod.ru

Питання пов'язані з поліпшенням умов на Андріївському узвозі мають вирішувати експерти зі спеціально створеної комісії, а не чиновники. До цієї експертної ради мають входити менеджери, культурологи, історики та мистецтвознавці. Про це під час прес-конференції сказав заступник голови громадської організації "Громадська рада Андріївський узвіз" Євгеній Карась.

За його словами, потрібно створити спеціальну експерту раду, яка буде професійно оцінювати і вирішувати питання пов'язані з благоустроєм узвозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Андріївському узвозі відбувається вимагання і побори — експерт

"Коли була реставрація Андріївського узвозу, то дядечки пальчиками показували, що потрібно робити. Це немислимо. Чиновник повинен займатися своїми справами, а експерти - своїми. Долю Андріївського узвозу повинна вирішувати не громадська організації, а спеціальна експертна рада. Ця експертна рада має бути створена при районній владі або при міській. До неї мають входити менеджери, культурологи, історики, мистецтвознавці. У будь-якому місті повинна бути вироблена концепція на основі якої має відбуватися реконструкція того чи іншого місця", - розповів Карась.

За його словами, громадські організації мають право на існування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Андріївському узвозі гратимуть футбол по воді

"Організації мають бути і це правильно. Організація "Громадський узвіз" об'єднує орендарів та власників. На всіх наших засіданнях ми підкреслюємо, що не хочемо, щоб ця організація перетворилася в організацію інвесторів, яких може бути більшість", - пояснив він.

Євгеній Карась дорікнув Олександру Попову у некомпетентності з цього питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "При зміні влади всім донецьким доведеться повернутися додому" - експерт

"Мені дуже не сподобалося, коли на зустрічі з Поповим він заявив, що Андріївський узвіз - це ярмарок і нібито тут місця де є якісь гроші. Тобто категоричне нерозуміння людиною того, що місто зобов'язане утримувати цей оазис, який виник спонтанно і його потрібно відреставрувати, обладнати", - сказав Карась.

 

Зараз ви читаєте новину «Долю Андріївського узвозу мають вирішувати експерти, а не чиновники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути