середа, 26 листопада 2014 12:45

Донька екс-регіонала, який підтримує бойовиків, розкошує в Києві
8

Фото: Фото із соцмереж

Донька посібника бойовиків, екс-регіонала Володимира Струка Каріна живе не на території "руського міра" в "Новоросії" - ЛНР, а в Києві.

Дівчина з чоловіком відпочивають в престижних ресторанах столиці, в той час, як в селищі Ювілейному в Луганську, де Струк довгий час був головою, а навесні створив збройні формування з козаків і колишніх афганців, жителі півроку живуть без води і електрики.

На своїй сторінці в Instagram Каріна викладає фотографії, які свідчать про безбідне життя в столиці "київської хунти".

Дівчина засвітилася на Новопечерських Липках на тлі чорного автомобіля GELIK (таке авто є і у її батька). Крім того, вона відвідує Famous Restaurant and Dancing Terrace, розташований в Arena City в Києві і їздить на автомобілі Porsche з номером з п'яти сімок.

Коли в Луганську йшли запеклі бої, а селище Ювілейне заполонили "Гради" бойовиків, які обстрілюють селище Металіст і Щастя, Каріна відпочивала в Ялті, катаючись на яхті. У цьому місті у її батька і його брата є санаторій "Перлина".

У Струка є ще одна дочка - Каміла. Судячи з її фото на сторінці Вконтакте, вона живе у Ялті.

Нагадаємо, 5 травня народний депутат Олег Царьов і тодішній лідер бойовиків ЛНР Валерій Болотов в захопленому приміщенні міськради оголосили про референдум 11 травня щодо визначення статусу Луганської області. На зустрічі в залі засідань міської ради були присутні народні депутати від Партії регіонів Володимир Струк і Сергій Горохов, депутати обласної ради, а також мери деяких міст Луганської області.

Зараз ви читаєте новину «Донька екс-регіонала, який підтримує бойовиків, розкошує в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути