пʼятниця, 02 грудня 2016 14:20

До братової Вітвіцької через два місяці повернувся рак

До братової Вітвіцької через два місяці повернувся рак

Дружині брата телеведучої Соломії Вітвіцької, 36-річній Марії Ткач потрібно 300 тис. грн на лікування раку. У вересні дізналася про ремісію, але через 2 місяці хвороба знову повернулася. Потрібен новий курс лікування, на який сім'я не має коштів.

"Мріяла знову почати працювати. Ще дуже хотілося нарешті відсвяткувати Новий рік. Під час хвороби я його зустрічала в дуже тяжкому стані. Думала цього року буду здорова і разом із сім'єю поїду у Львів. Хотілося перестати відчувати страх. Раділа кожному дню", – розповідає Марія.

У Марії є чоловік Северин і 16-річна донька. Живуть в Миколаєві. Дізналася про хворобу більше року тому. Під час лікування жінка намагалася працювати, бо дуже потрібні були гроші.

"Я могла виходити гуляти, готувати їсти, взяти собі склянку води. Почувалася майже як здорова людина. Працювала рекрутером, але це робота з людьми. В останні місяці лікування було важко – вставили трубку в нирку. Довелося звільнитися. Потім я почала свій маленький бізнес. Попросила знайомих продавців, в яких були точки на базарі, дати мені кілька речей на продаж, щоб розкрутитися. Після цього почала торгувати носками і піжамами. Мені це дуже подобається", – говорить жінка.

29 листопада у Марії розпочався новий курс хіміотерапії. Лікування коштуватиме понад 300 тис. грн. Родина таких грошей не має.

"Я дуже погано сприйняла, що хвороба прогресує. Довелося лягти знову в лікарню. Морально було тяжко, відчула дикий страх. Була розчарована, думала покинути боротися. Рідні і друзі підтримали, показали, що я їм дорога. Грошей на лікування немає. Останні 10 тисяч гривень відвезла на обстеження в Київ. Мені дуже соромно просити".

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк 5168 7572 8229 1899 (Марія Ткач)

Зараз ви читаєте новину «До братової Вітвіцької через два місяці повернувся рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути