пʼятниця, 08 липня 2011 12:18

Дитина вижила після падіння з хмарочосу

У Китаї сталося справжнє диво. Дворічна дівчинка Ню залишилася живою, випавши з вікна 10-го поверху хмарочоса прямо на руки випадкової перехожої.

Пригода сталася в місті Ханчжоу провінції Чжецзян на сході Китаю. Залишена батьками без нагляду дитина забралася на підвіконня відкритого вікна хмарочоса і зірвалася вниз.

31-річна Ву Юпін, що проходила повз будівлю, помітила падаючу дівчинку і кинулася до будинку, щоб зловити її. Маленька китаянка впала на свою рятівницю, зламавши їй ліву руку, а потім скотилася на землю. У результаті Ню вижила, але отримала важкі травми. В даний час вона лежить в лікарні.

Стан здоров'я Ву Юпін не викликає побоювань, хоча її очікує операція через складний перелом. За словами лікарів, жінка сильно ризикувала: дитина, що на неї впала, могла вдарити жінку по голові або спині. У цьому випадку вона могла померти або ж залишитися паралізованою до кінця життя.

Сама Ву Юпін не шкодує про свій вчинок і не вважає його чимось особливим.

"В мене самої семимісячна дитина. Якось вона випадково впала зі стільця і поранила губи, було багато крові... Так що я подумала, що якщо ця маленька дівчинка падає з 10-го поверху, наслідки можуть бути жахливим. Я повинна допомогти їй", - розповіла вона.

Китаянку, що стала справжнім національним героєм, показали по телебаченню. Лікуватимуть її безкоштовно.

"Я просто зробила те саме, що зробив би будь-хто на моєму місці. Це так несподівано, що люди так багато піклуються про мене, я ніколи б не подумала, що стану відомою через цей випадок", - сказала Ву.

Зараз ви читаєте новину «Дитина вижила після падіння з хмарочосу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути