четвер, 19 березня 2009 11:45

Дід зарізав 2-річну внучку за те, що вона раділа під час кризи

Дід зарізав 2-річну внучку за те, що вона раділа під час кризи

На Черкащині дід зарізав власну внучку. Дівчинці не виповнилося й двох років. За словами вбивці, різанину спровокувала фінансова криза. А на внучці він просто зірвав зло: не міг пробачити, що в такий час хтось може радіти звичайним дитячим іграшкам.

Убивцю дитини чекає довічне ув"язнення.

Тетяна, мати дівчинки, спала, коли до її кімнати зайшов свекор і, ввімкнувши світло, сказав: вставай, ти спиш, а твою дитину зарізали. Мати повернулася на інший бік і продовжила спати. Думала, ці слова їй приснилися.

Маленьку Софійку знайшли на кухні. Дитя лежало в калюжі власної крові. Поряд лежав ніж, який всаджував у неї дід. За словами сусідів, у ту мить старий втратив глузд від горілки. Убивши внучку, він почав бігати по селу й усім розповідати про подію.

Уже після затримання, в міліції дід під протокол говорив, що дівчинка його просто дратувала. Розсипала по підлозі кольорові ґудзики, сміялася й гралася ними, немов коштовностями. Вбивці було погано від того, що дитина може веселитися в його будинку, коли у господаря справи не йдуть.

Начальник районної міліції Валентин Олабін повідомив, що під час надання свідчень у вбивці часто звучала фраза: з фінансами у нього негаразди. Тому на беззахисній дитині він і вирішив зірвати зло. Тепер дідові внучка сниться щоночі.

Маленьку Софійку поховали поряд з батьком, який загинув минулого року. Серед численних вінків і квітів на могилу дівчинки поклали її улюблену іграшку - ведмежа. Тепер гратися з ним у будинку нікому.

На жаль, вбивство дітей і батьків у нашій країні не така вже й рідкість. Як повідомлялося, недавно в Тернополі в сміттєвому контейнері був знайдений понівечений труп новонародженої дитини. Йому було нанесено 13 колото-різаних ран і черепно-мозкову травму. За словами начальника управління МВС в Тернопільській області Віталія Максимова, протягом п"яти днів підозрювану знайшли. Нею виявилася 20-річна мешканка обласного центру, майбутній юрист. Вона з цілком забезпеченої сім"ї, що проживає в приватному будинку, батько - на заробітках за кордоном.

Так звана мати зізналася, що боялася сказати батькам про свою вагітність. Пологи прийняла у себе сама, перерізувала пуповину. Коли немовля почало кричати, убила його. Через деякий час поклала тільце у взуттєву коробку, викликала таксі і поїхала на масив Сонячний. Там у дворі багатоповерхівки викинула коробку в сміттєвий контейнер.

Нині підозрювана знаходиться в лікарні. Проти неї порушено кримінальну справу.

За матеріалами Magnolia-TV.com, Криминал.TV

Зараз ви читаєте новину «Дід зарізав 2-річну внучку за те, що вона раділа під час кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути