неділя, 09 червня 2013 18:27

Дівчина оригінально "помстилася математичці": прийшла на випускний у сукні зі шкільних зошитів

Треба відзначити, що якби проводилося опитування на тему "Що б ви зробили зі шкільними зошитами після випускного?", то результати були б приблизно такі: 50% - викинули б відразу; 48% - залишили на пам'ять, але викинули через тиждень; 2 % - із задоволенням спалили б.

Але 17-річна канадська випускниця Кара Косковіч зі своєю подругою проявила фантазію і знайшла оригінальне застосування своїм старим шкільним конспектами, пошивши з них справжній унікальний випускний наряд.

 

Її незрівнянна сукня була виготовленв протягом декількох місяців і закінчена буквально напередодні випускного балу.

В якості матеріалу для сукні послугували 75 листків із зошита з математики. Дівчина в комплект до сукні зробила також і пояс з різнокольорових стікерів.

Як вже зазначалося, у створенні випускного вбрання брала участь також однокласниця Кари, Дороті Грем, яка раніше вже встигла зробити собі оригінальну сукню з господарських сумок. Дівчина зазначає: "Було дуже забавно: всі прийшли виряджені в пух і прах, а на нас були сукні, які ні гроша не варті. І, незважаючи на це, ми були найпопулярнішими на випускному вечорі".

Зараз ви читаєте новину «Дівчина оригінально "помстилася математичці": прийшла на випускний у сукні зі шкільних зошитів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути