Ексклюзиви
четвер, 06 червня 2013 14:43

Американку не пускали на випускний через надто великі груди

Учениця школи Central Kitsap High School в американському штаті Вашингтон ледь не пропустила свій випускний вечір. Персонал, який обслуговує вечірку, визнав, що її вбрання не відповідає дрес-коду, повідомляє KOMO-TV.

Для одного з головних подій у своєму житті Брітані Майндер вибрала темно-фіолетову сукню без бретелей. Варто відзначити, що документ, який вказує, в якому одязі може з'явитися випускник, дозволяє подібний фасон. Тим не менш, дівчину відмовилися пускати на свято до тих пір, поки вона не прикрила декольте хусткою.

Брітані Майндер дійсно володіє досить значним розміром грудей. Однак її батьки підкреслили, що фізичні дані - це те, що дається людині від природи. Тепер американці вимагають публічних вибачень за дискримінацію, пов'язану із зовнішнім виглядом.

"Ви не зробите м'ячик для гольфу з грейпфрута. Це просто неможливо", - заявила засмучена мати. Сама Майндер зізналася, що після інциденту вечір для неї був безнадійно зіпсований. Вона пішла додому всього через годину після початку заходу, тому що "магія події зникла".

"По-моєму, все сталося через мій бюст. Його не приховаєш, який би не був виріз, ви ж самі це бачите", - сказала вона журналістам. Батько дівчини зазначив: для того, щоб приховати природні дані, "Брітані довелося б піти на танці в мішку". Вся сім'я відзначає, що те, що трапилося сильно вдарило по самооцінці випускниці. Чи вибачилося керівництво навчального закладу за те, що трапилося, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Американку не пускали на випускний через надто великі груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути