пʼятниця, 31 травня 2013 21:47

Дівчинка, що зірвалася з балкону, путівку в Крим виграла за успіхи у малюванні

"Вона добре малювала. У школі був конкурс на найкращий малюнок. От вона і виграла путівку. Діанка не в перший раз їздила на море. Два чи три роки була з мамою і сестрою".

Про це розповів кореспонденту Gazeta.ua троюрідний брат загиблої Богдан Волих.

Нагадаємо, у четвер ввечері в одному зі спальних корпусів дитячого санаторію "Юність" в Сімеїзі в Криму обвалився балкон третього поверху, на якому стояли два хлопчики і дві дівчинки. Діти приїхали на відпочинок зі Львова. Старий балкон обвалився під ними. Хлопчики впали на балкон другого поверху і важких травм не отримали. 12-річна дівчинка отримала травму хребта. Найважчі травми отримала 10-річна Діана Сідельник. При падінні вона сильно вдарилася головою і отримала відкриту черепно-мозкову травму, померла в лікарні.

Діана Сідельник навчалася у п'ятому класі школи № 77 у місті Львові. Мама покійної за словами рідних зараз в шоковому стані. Батько на заробітках в Чехії.

"Йому одразу повідомили, він завтра буде у Львові і поїде за Діанкою. Не знаю, коли привезуть її. Бо там експертиза ще 3-4 дні буде проводитись. Моя мама — Оксана Володимирівна — хресна Діанки, зараз поїхала в квартиру до мами Діани, підтримати її" — додав Богдан.


Зараз ви читаєте новину «Дівчинка, що зірвалася з балкону, путівку в Крим виграла за успіхи у малюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути