Ексклюзиви
неділя, 28 вересня 2014 16:42

Депутат ВР Кулініч злякався сміттєвого бака
5

Фото: Микола Марченко

В Миргороді на Полтавщині місцеві мешканці у парк "Дружба" прикотили сміттєвий бак, у який планували вкинути народного депутата Олега Кулініча.

Дійство назначили на 11 годину ранку. Якраз у цей час мала відбутися церемонія відкриття Дитячого свята і відкрити його мав народний обранець.
Підприємці, котрих найняли для дійства, встановлюють різні атракціони.

Ось від дороги в парк кілька чоловік закочують сміттєвий бак. Вішають на нього плакат. На ньому написано: "Кулініч гречкосій, тушка, зрадник".
Від мікрофона ведучі оголошують, що парк приведено у належний стан за сприяння народного депутата Олега Кулініча і що сьогодні усі атракціони до 18 години вечора працюватимуть безплатно.

"Ми весною посадили в парку саджанці клена, берези у честь Небесної сотні . Зараз їх просто викорчували. Ось тут ще залишилися деревця, а там де поставили батути – їх вже немає. Хіба це не кощунство",– говорить Олександр Ксьондзенко.

В цей час до сміттєвого бака підходить чоловік і фломастером на кришці дописує " Для Кулініча".

" Олег Кулініч вже перекинувся на дітей. Моя онука із школи принесла пакет із канцтоварами від нього. І сьогодні знову хотів через дітей задобрити батьків. Тільки що передали, що регіонал Кулініч втік і поїхав у Зіньків. Буде там гречкосіяти, замолюючи гріхи. Тушка, депутат ВР Кулініч злякався сміттєвого бака. Знає, що люди йому зраду і кров невинно убієнних не пробачать.. У нас народ уже не той, на гречкосійство не купиться",– каже миргородець Дмитро Володін.

Зараз ви читаєте новину «Депутат ВР Кулініч злякався сміттєвого бака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути