середа, 19 серпня 2009 11:01

Денієл Редкліфф категорично проти ролі Гоббіта

Денієл Редкліфф категорично проти ролі  Гоббіта

Денієл Редкліфф, відомий глядачам як виконавець ролі Гарі Поттера у відомому серіалі, не гратиме Більбо Беггінса в дилогії "Гоббіт", яку спільними зусиллями створюють Гільєрмо дель Торо і Пітер Джексон. Про це сам актор заявив в інтерв"ю LA Times.

"Якби я навіть отримав таке запрошення, я б відповів: "Дякую, але ні", - сказав Редкліфф. - Відверто кажучи, я і не думаю, що моя кандидатура серйозно розглядається, надто близькі образи. У будь-якому випадку, в якому б фільмі я не знімався далі, в ньому не буде ніяких чарів".

Нагадаємо, що багато ЗМІ називали Редкліффа одним з основних претендентів на головну роль в "Гоббіті". За даними опитувань глядачів британський актор незмінно входив в трійку лідерів, поступаючись лише Джеймсу Макевою і Девіду Теннанту.

Сам Редкліфф віддає пальму першості Макевою. "Джеймс - фантастичний актор. Мені здається, що він відмінно впорався б з цією роллю. А я поза грою", - підкреслив актор.

Зараз Денієл Редкліфф зайнятий на знімальному майданчику останніх двох серій "поттеріани".

Що стосується "Гоббіта", то Гільєрмо дель Торо планує розпочати зйомки першої частини фільму в березні 2010 року. Перша частина дилогії вийде в прокат в грудні 2011 року, друга - на рік пізніше.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Денієл Редкліфф категорично проти ролі Гоббіта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути