пʼятниця, 20 листопада 2015 22:26

Деканоідзе повідомила про створення Поліцейської академії

Деканоідзе повідомила про створення Поліцейської академії
Фото: zik.ua

Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе анонсувала створення Національної поліцейської академії.

Про це Деканоідзе заявила в ефірі "5 каналу", передає прес-служба поліції.

"Для підготовки досвідчених кадрів та майбутніх керівників слід створити сучасний навчальний заклад, вступити до якого матиме шанс кожен громадянин", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Деканоідзе повідомила, що освітні заклади залишилися у системі МВС. Проте одним із завдань, які глава Національної поліції поставила перед собою - створити сучасну Національну поліцейську академію. З цією метою Хатія Деканоідзе має намір звернутися по допомогу до стратегічних партнерів України.

Створення поліцейської академії вона вважає сучасним методом і системним підходом до питання підготовки кадрів для Нацполіції.

"Я це обов'язково зроблю, тому що вважаю, що це важливо", - наголосила вона.

Також повідомляється, що Деканоідзе висловила припущення, що протягом близько п'яти років в України буде сучасна Національна поліція.

"Тим часом зараз слід зробити так, щоб поліція виконувала лише притаманні їй функції. Глава Нацполіції також запевнила, що по завершенні перших 100 днів роботи поліції вона готова їх публічно обговорити", - йдеться у повідомленні.

Раніше вже повідомлялося, що глава Національної поліції Хатія Деканоідзе зазначила, що співробітників відомства набиратимуть через рекрутинговий центр, на рішення якого ніхто не матиме впливу.

Нагадаємо, що інспектор патрульної поліції Києва Олексій Савкін відсторонений від несення служби. Користувачі соцмереж знайшли записи Савкіна, зроблені ним у Тwitter у період подій на Євромайдані. Він закликав "Беркут" розігнати "бомжів" із Майдану і "місити" їх. За його постами у Тwitter проведуть службову перевірку.

Зараз ви читаєте новину «Деканоідзе повідомила про створення Поліцейської академії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути