субота, 30 березня 2013 10:43

ДАІ рекомендує водіям не виїжджати на дорогу під час негоди

ДАІ рекомендує водіям не виїжджати на дорогу під час негоди
Фото: tsn.ua

Департамент ДАІ МВС України настійливо рекомендує водіям не виїжджати на власному транспорті під час ускладнення погодних умов. Про це повідомляє прес-служба відомства.

В ДАІ нагадали, що за прогнозом Гідрометцентру України сьогодні в північних областях сніг, мокрий сніг, вдень з переходом в дощ, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу і ожеледь. У Києві вранці сильний сніг і мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. Мокрий сніг та дощ очікується також в західних та Вінницькій областях, вночі на Закарпатті сильні опади. На решті території без опадів, лише вранці та вдень на Черкащині та Полтавщині мокрий сніг та дощ.

"ДАІ України звертається до водіїв з проханням неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути особливо уважними та обережними та настійливо рекомендує не виїжджати на власному транспорті під час ускладнення погодних умов", - йдеться у повідомленні.

"Якщо ж поїздка необхідна, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, з особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, сильного снігопаду або дощу, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями", - зазначає прес-служба

У відомстві просять водіїв, щоб у випадку, якщо під час руху хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викликати допомогу ДАІ або аварійні служби.

"Не будьте байдужими, можливо завтра допомога знадобиться саме Вам", - наголосили в ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ рекомендує водіям не виїжджати на дорогу під час негоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути