Ексклюзиви
пʼятниця, 03 січня 2014 09:17

Через сніжний шторм у США скасували тисячі авіарейсів

Через сніжний шторм у США скасували тисячі авіарейсів
Фото: ntv.ru

Північно-східні штати США очікують удару першоъ у новому році сніжної бурі з заметами і штормовими вітрами. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Губернатор Нью-Йорку оголосив у штаті надзвичайний стан і закликав нью-йоркців, по можливості, не залишати в п'ятницю своїх будинків. Зона снігового фронту охопить 20 штатів із загальним населенням 120 мільйонів чоловік. Головними "потерпілими" будуть ті, хто із-за порушення роботи повітряного і наземного транспорту не зможе вчасно повернутися додому після різдвяних і новорічних свят.

У четвер ввечері були скасовані 1780 авіарейсів. В аеропортах Великого Нью-Йорка приведені в готовність спеціальні агрегати, які щогодини разтоплюватимуть до 500 тонн снігу. Останні моделі снігоприбиральних машин можуть розчистити годину до 60 кілометрів дорожнього покриття.

На півночі Пенсільванії і Нью-Йорку, у багатьох районах Нью-Джерсі і штатів Нової Англії очікується від 15 до 28 сантиметрів снігу. Швидкість випадання опадів у ряді місць досягне 6 сантиметрів на годину, що сильно ускладнить розчищення доріг. Погодні умови, за прогнозами синоптиків, нормалізуються не раніше п'ятниці-суботи.

Зараз ви читаєте новину «Через сніжний шторм у США скасували тисячі авіарейсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути