вівторок, 17 березня 2009 08:33

Черновецький доведе, що з головою у нього все в порядку

Черновецький доведе, що з головою у нього все в порядку

Мер Леонід Черновецький доведе городянам, що він нормальний і може займати свій пост. Про це заявив джерело в міськадміністрації. "Зрозуміло, що ніяких довідок мер приносити не буде. Коли його наприкінці 2007 року звинувачували в тому, що він наркотики вживає, він всім показав, що це не так - пробігся по стадіону разом з журналістами і підтягся на турніку! Говорять, що і цього разу придумають щось схоже", - розповіли в оточенні мера.

Сам градоначальник відмовляється від коментарів. "Всі ці звинувачення - це провокації, не гідні уваги розсудливих людей", - заявив радник мера з питань ЗМІ Казбек Бектурсунов. Він не коментує, чи можливий прихід мера на експертизу добровільно. Як ми писали, змусити мера пройти обстеження неможливо, оскільки він не проходить у кримінальній справі, в рамках якої можуть призначити таке примусове обстеження.

До речі, огляд у психотерапевта при прийомі на роботу в мерію градоначальник повинен був проходити. Як розповів перший зам Черновецького Анатолій Голубченко: "Кожен держслужбовець повинен обстежуватися у всіх лікарів, у тому числі і у психіатра. Всі вони дають висновки. І я проходив, і мені давали висновки. Я не знаю, як приймався мер Києва. Напевно, обов"язково проходив".

На засіданні Тимчасової комісії Верховної Ради з питань розслідування діяльності міської влади одноголосно було прийняте рішення про проведення психіатричної експертизи в голови Київської адміністрації Леоніда Черновецького.

Таке рішення було прийняте у зв"язку з розмовами про психічне здоров"я мера серед населення.

Виконавчий секретар Асоціації психіатрів України Семен Глузман заявив, що примусово ніхто не має права змусити людину пройти таку експертизу, якщо немає відповідного вирішення суду.

Як відомо, комісія ВР була створення для розслідування обставин порушення Конституції та законів, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу.

Нагадаємо, у жовтні 2007 року Юрій Луценко запропонував меру Києва Леоніду Черновецькому здати кров для тестування на наявність в ній наркотичних речовин.

Черновецький натомість запропонував Луценку пробігти з ним 5 кілометрів на Олімпійському стадіоні.

За матеріалами Сегодня, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Черновецький доведе, що з головою у нього все в порядку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути