четвер, 25 квітня 2013 21:23

Брати Царнаєви обговорювали можливість теракту в Нью-Йорку - ЗМІ

Брати Царнаєви обговорювали можливість теракту в Нью-Йорку - ЗМІ
Фото: Reuters

Обвинувачений в організації теракту на бостонському марафоні Джохар Царнаев повідомив слідчим, що вони з братом обговорювали можливість організації теракту в центрі Манхеттена в Нью-Йорку, передає в четвер телеканал Ен-Бі-Сі з посиланням на поліцію.

За свідченнями Д.Царнаева, він обговорював з братом Тамерланом можливість підриву вибухівки, що залишилася у них в наявності на площі Таймс-сквер у центральній частині Манхеттена.

Однак, за даними слідчих, це було не більше ніж обговорення ідеї, яка не встигла оформитися в будь-який конкретний план.

Раніше Д.Царнаев заявляв, що він і його брат Тамерлан збиралися в Нью-Йорку, щоб відсвяткувати здійснений ними теракт, але не планували організацію вибухів в цьому місті.

Як повідомлялося, Д.Царнаев перед затриманням отримав вогнепальні поранення і тепер проходить лікування в бостонської лікарні. Його старший брат Тамерлан загинув під час перестрілки з поліцією.

Зараз ви читаєте новину «Брати Царнаєви обговорювали можливість теракту в Нью-Йорку - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути