субота, 23 травня 2015 15:03

Брат Кім Чен Ина пропав у Лондоні - ЗМІ

Брат Кім Чен Ина пропав у Лондоні - ЗМІ
Фото: http://www.bbc.com

Південнокорейське агентство новин Younhap повідомило, що брат лідера КНДР Кім Чен Ина, який приїхав до Лондона на концерт Еріка Клептона, пропав.

Кім Чен Чхоль мав 23 травня сісти на літак до Москви, щоб потім відправитися в Пекін, а потім - в Пхеньян. Але його не виявилося в списку пасажирів. У Пекін, за інформацією південнокорейських ЗМІ, брат лідера КНДР теж не прибував.

За інформацією BBC, Кім Чен Чхоль не перший раз виїжджає за кордон, щоб відвідати концерт Еріка Клептона. Раніше він відвідував виступи артиста в Німеччині та Сінгапурі.

Кім Чен Чхоль - старший брат Кім Чен Ина. Він не успадкував владу в Північній Кореї, оскільки був в немилості у батька за спробу потрапити в японський Диснейленд за підробним паспортом.

Чинний північнокорейський лідер Кім Чен Ин прославився жорстокістю по відношенню до своїх родичів і колег в уряді. 13 травня южнокорейскі ЗМІ повідомили про розстріл міністра оборони КНДР Хен Чен Чхоль за те, що той заснув під час наради.

Зараз ви читаєте новину «Брат Кім Чен Ина пропав у Лондоні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути