пʼятниця, 24 січня 2014 18:01

Борис Працюк готовий рік платити зарплату вчителям, якщо вони вийдуть на Майдан

Борис Працюк готовий рік платити зарплату вчителям, якщо вони вийдуть на Майдан
Фото: Gazeta.ua

Столичний айтішник Борис Працюк готовий рік платити зарплату двом вчителям, які готові протестувати на Майдані, але бояться звільнення. Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Родичка моєї дружини, вчителька, мусила мітингувати на підтримку Януковича, бо так наказала місцева влада. Виходити на вулицю протестувати боїться. Людина дорожить однією тисячею гривень зарплати, бо на них живе вся сім'я. Я готовий їй цілий рік платити гроші, аби вона більше не боялась. За рік може знайти собі іншу роботу", - зауважив він.

Борис закликав своїх колег-айтішників взяти під опіку одну чи двох вчительок, які проти режиму, але бояться сказати про це.

"Що не можемо взяти якусь одну вчительку, щоб платити їй одну тисячу гривень? Якщо вони відчують нашу підтримку, зможуть вільно говорити. Хлопці, ми ж айтішники. Заробляємо нормально. Все одно витрачаємо гроші на благодійність. На крайній випадок, не купимо собі зайвих черевиків", - сказав Працюк.

Чоловік додав, що його обурює низька зарплатня українських бюджетників."Хіба нормально, що вихователь у дитсадку отримує 800 гривень зарплати? Я їм доплачую зі свого гаманця. Я часто їжджу в Європу, бачу, як там живуть. Хочу, щоб наші шахтарі працювали так, як у Німеччині, й отримували таку ж зарплатню", - наголосив Борис.

 

Зараз ви читаєте новину «Борис Працюк готовий рік платити зарплату вчителям, якщо вони вийдуть на Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути