пʼятниця, 11 березня 2016 16:26

Бойовики обстріляли робітників у Мар'їнці, які ремонтували газопровід

Бойовики обстріляли робітників у Мар'їнці, які ремонтували газопровід
volynnews.com

Бойовики самопроголошеної ДНР обстріляли ремонтників, які проводять відновлювальні роботи газопроводу "Мар'їнка-Красногорівка".

Про це повідомила прес-служба української сторони Спільного центру з координації та контролю на сторінці штабу АТО в facebook.

"Бойовики з непідконтрольної українській владі території 11 березня обстріляли цивільних осіб, які виконували ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводі Мар'їнка - Красногорівка. Обстріли ремонтної бригади було здійснено близько 10 години ранку із великокаліберного кулемета та снайперської гвинтівки і близько 12 години - з гранатомета. Цивільні особи не постраждали, однак були вимушені повністю припинити заплановані роботи і заховатися у траншеї, оскільки виникла реальна загроза їхньому життю.
Українська сторона Спільного центру наголошує на тому, що з початку березня, застосовуючи стрілецьку зброю, крупнокаліберні кулемети, підствольні гранатомети та снайперські гвинтівки, бойовиками було здійснено 19 обстрілів працівників ремонтно-відновлювальних бригад у районі Мар'їнки. Такі цинічні провокації з боку НЗФ ОРДО робляться спеціально, аби зірвати графіки щодо відновлення газопостачання для 27 тисяч осіб, які проживають у районі Мар'їнки та Красногорівки!", - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 березня бойовики з танків і мінометів атакували Авдіївку.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли робітників у Мар'їнці, які ремонтували газопровід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути