пʼятниця, 30 січня 2015 04:12

Бойовики не зможуть прорватися в Маріуполь - Турчинов

Бойовики не зможуть прорватися в Маріуполь - Турчинов
ru.tsn.ua

Бойовики не зможуть прорватися в Маріуполь: місто надійно укріплене зі сходу, звідки терористи неодноразово намагалися здійснити прорив. Про це в ефірі "5-го каналу" сказав секретар РНБО Олександр Турчинов, передає "Укрінформ".

"Місто надійно укріплене, особливо зі сходу, де постійно відбувалися спроби прориву. Жодна спроба не отримала позитивний для ворога результат. Більш того, вони несли досить серйозні втрати", - сказав він.

Обстрілювання ворогом системою залпового вогню мирного міста, за словами секретаря РНБО, здійснюється для того, щоб посіяти паніку і спробувати шляхом психологічного тиску на населення спробувати зламати оборону. Турчинов також зазначив, що це "демонстративний фашизм, демонстративний злочин проти людства".

Нагадаємо, 24 січня терористи з важкої артилерії обстріляли житлові квартали Маріуполя. Снаряди потрапляли в приватні будівлі, автомобілі, міський ринок й подвір'я багатоповерхівок.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики не зможуть прорватися в Маріуполь - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути