вівторок, 12 червня 2012 21:20

Богатирьова попросилася працювати в районну лікарню
8

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

Сьогодні, 12 червня, до міста Калинівка на Вінниччині прибула міністр охорони здоров'я та віце-прем'єр-міністр України Раїса Богатирьова. Вона відвідала районну клінічну лікарню, провела власний прийом пацієнтів, та напросилася працювати в установі, після пенсії.

Богатирьова запізнювалася на півтори години. Лікарів вишукували біля приміщення модернізованої реанімації, яку оснастили сучасними системами теплозбереження. В середині зробили дорогий ремонт. Медики кажуть, що на нього пішло близько 2 млн грн.

"Поки можемо обслуговувати одночасно 6 пацієнтів. Але найближчим часом місця для важкохворих вдвічі збільшаться. Можемо тут приймати пацієнтів з найближчих районів. При потребі", - до приїзду міністра провів журналістам екскурсію головний лікар Калинівської районної лікарні Володимир Костюк.

Богатирьова з'явилася на території лікарні близько 16.00. Її супроводжували губернатор Вінниччини Микола Джига та мер Вінниці Володимир Гройсман.

"Це напевно, до мого приїзду заасфальтували", - міністр кілька разів стрибає по свіжо-укладеному асфальту біля реанімації. Богатирьову провели до середини. Раїса Василівна привіталася з пацієнтами, побажала їм скорішого видужання.

"Ви знаєте, у вас тут дуже красиво! Якщо піду на пенсію, пустите мене до себе працювати?",- поцікавилася у персоналу. Ті закричали, що не проти.

"А що у вас?", - запитала Богатирьова у чоловіка в крайній палаті.

"Змія вкусила. Думають, що медянка. Мене з Вінниці сюди привезли. Я там сіно сушив", - сказав хворий.

У поліклініці Богатирьова попросилася асистувати на прийомі у сімейного лікаря. В кабінеті 40-річна пацієнтка поскаржилася на серце та цукровий діабет, яким хворіє два останніх роки.

"Це серйозні проблеми, як для такої молодої людини, як ви. Ви пробували сідати на дієту? Вам потрібно скинути кілька кілограмів", - дала консультацію Боратирьова. Разом з місцевим лікарем виписали хворій рецепт.

З Калинівки Богатирьова поїхала за годину. До візиту у містечко провела у Вінниці колегію з представниками від районних рад.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова попросилася працювати в районну лікарню ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути