четвер, 20 серпня 2015 14:27

Блогери знайшли бойовика, який змусив дівчину з Криму зняти тризуб
9

В Інтернеті вдалося знайти прихильника "русского мира", який в окупованому Сімферополі змусив молоду дівчину зняти кулон із зображенням герба України.

Як з'ясував сайт "Миротворець", чоловік, який накинувсяна дівчину, виявився російським терористом-інструктором, на ім'я Павло Гусєв.

"Всі пам'ятайте ролик, як бидло з помітним акцентом накинулося на неповнолітню дівчину і, погрожуючи, змушувало її зняти кулон? Ми встановили цього гусака. Воно виявилося з Росії, що втім і так зрозуміло. Сподіваємося, що земляки його впізнають", - повідомляє "Миротворець".

За інформацією сайту, Гусєв - найманець російського походження з Пензи. Ховається під ніком "Алексей Пенза". Можливе по-батькові - Євгенійович. Служив у ЗС РФ, працював в автосервісі "Юкар" у Пензі. В Україну відправився в 2014, був снайпером, інструктором першої інтербригади, легко поранений в праве око (можливо, залишився шрам). Взимку 2015 року дислокувався в Кіровську, потім був у Криму. У квітні 2015 року шукав роботу інструктора з підготовки терористів у РФ.

Зараз ви читаєте новину «Блогери знайшли бойовика, який змусив дівчину з Криму зняти тризуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути