вівторок, 17 червня 2014 00:57

Батальйон "Азов" заперечив співпрацю із Коломойським

Батальйон "Азов" заперечив співпрацю із Коломойським
Фото: AFP

Батальйон "Азов", який бере участь у війні проти сепаратистів на Донеччині, не має жодного відношення до діяльності губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

Про це Gazeta.ua повідомив голова прес-служби Соціал-національної асамблеї, заступник командира з питань зв'язків із громадськістю спецбатальйону "Азов" Ігор Мосійчук, коментуючи відповідну заяву міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

"Лавров хворий на всю голову. Його маячня про те, що батальйон "Азов" створив і фінансує олігарх Ігор Коломойський, викликає лише дикий регіт у "азовців", - зазначив Мосійчук.

Активіст пояснив, що Соціал-національна асамблея, представники якої складають основу батальйону "Азов", негативно ставиться до економічно-політичної діяльності олігарха Коломойського.

"Так само соціал-націоналісти критично ставляться до обороннних ініціатив цього олігарха, який наважився вчити українців, як за гроші Україну від ворога захищати. Вигадати байку про співпрацю командирів "Азову" з Коломойським могла лише психічно хвора людина, а не міністр закордонних справ", - наголосив Мосійчук.

Нагадаємо, раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що у нападі на посольство Росії у Києві провідну роль відігравали бійці батальйону "Азов", який, за його словами, "створений і фінансується Коломойським".

Зараз ви читаєте новину «Батальйон "Азов" заперечив співпрацю із Коломойським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути