вівторок, 09 грудня 2014 20:54

"Австрійські авіалінії" припинили співпрацю зі співачкою Анною Нетребко, яка дала Царьову мільйон рублів

Авіакомпанія Austrian Airlines, обличчям яких була оперна співачка Анна Нетребко, припинила з нею співпрацю.

"Рекламний контракт з пані Нетребко закінчився наприкінці листопада. Ми не будемо його продовжувати. Ми чітко відмежовуємося від крайніх політичних позицій та збройного насильства", - йдеться у офіційному повідомленні компанії.

Таку заяву у своєму Twitter компанія зробила після того, як співачка, яка має подвійне, австрійське та російське громадянство, передала Олегу Царьову гроші для донецького оперного театру та сфотографувалася із прапором так званої "Новоросії". Як повідомлялося, сума коштів становить 1 мільйон рублів, а сам театр не має жодних ушкоджень.

 

Відразу після вчинку Небребко у австрійських ЗМІ розгорівся скандал. За твердженням представника МЗС Австрії, "такі фотографії можуть бути використані в пропагандистських цілях".

Варто зауважити, що український тенісист Сергій Стаховський відмовився літати літаками компанії Austrian Airlines, "обличчя" яких була російська оперна співачка Анна Нетребко, що  перерахувала гроші донецькому театру через поплічника терористів Олега Царьова. Про це спортсмен написав на своїй сторінці у Twitter ", повідомляє Еспресо. TV.

"Змушений переглянути користування "Австрійськими авіалініями", оскільки вони побічно підтримують тероризм", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «"Австрійські авіалінії" припинили співпрацю зі співачкою Анною Нетребко, яка дала Царьову мільйон рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути