пʼятниця, 24 лютого 2017 21:20

Аваков провів зустріч з керівниками поліцейських комісій

Аваков провів зустріч з керівниками поліцейських комісій

Національній поліції України потрібно укомплектувати лави.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

"Наразі в усіх регіонах країни проходять конкурси. На 3,5 тисячі вакантних посад подано більше 18 тисяч анкет, а в деяких регіонах кількість кандидатів на вакантне місце сягає дев'яти осіб", - зазначив Арсен Аваков.

Головне завдання поліцейських комісій - у певні терміни відібрати найдостойніших кандидатів на вакантні посади поліцейських та укомплектувати лави НПУ належним чином. Зараз некомплект поліцейських становить близько 22 тисяч чоловік, а це - 20% особового складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков заборонив створювати фінансову поліцію

Роботі поліцейських комісій сприятимуть спеціально створені у територіальних підрозділах робочі групи. Їхнє завдання - надання допомоги в питаннях проходження кандидатами всіх етапів конкурсу, а також організаційне забезпечення діяльності поліцейської комісії. Саме інформацією, що напрацьовується робочою групою, а також працівниками кадрових підрозділів, поліцейська комісія користується під час прийняття рішення.

За словами голови Національної поліції України Сергія Князєва, від ефективності роботи поліцейських комісій залежить наскільки швидко і ефективно поліція, набравши людей, зможе стати на ноги - забезпечити охорону громадського порядку і розкриття злочинів.

"У деяких регіонах ми маємо критичну цифру - до 40 % некомплект працівників оперативних та слідчих підрозділів. Тому чим швидше ми закінчимо відбирати кандидатів і почнемо направляти їх на навчання, тим легше буде іншим працівникам, коли вони через 5-6 місяців вийдуть на роботу", - зазначив Сергій Князєв.

Зараз ви читаєте новину «Аваков провів зустріч з керівниками поліцейських комісій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути