понеділок, 20 лютого 2017 17:41

Артему Коліснику з ДЦП потрібна допомога на реабілітацію

Автор: Світлана Колесник
 

5-річний Артем Колісник із міста Кропивницький має діагноз ДЦП. Хлопчик потребує реабілітації в клініці Козявкіна в Трускавці. Протягом року дитина має пройти чотири курси. Один коштує близько 13 тис. грн.

"Артемко народився восьмимісячним. Йому не вистачало кисню і мені провели кесарів розтин. Дитина мала нормальну вагу. А через кілька годин в нього раптово стався набряк мозку і син почав синіти. Ми два місяці пробули в лікарні. В півроку я повезла його в "Охматдит" на обстеження, бо не міг сидіти. Там поставили ДЦП. З тих пір ми з Артемкою їздимо по реабілітаційних центрах.

Син уже сидить, краще розмовляє. В грудні ми були в реабілітаційному центрі "Ангел" в Одесі. Там пройшли обстеження. В сина виявили судомну готовність. Щоб попередити приступи йому призначили таблетки. Тепер треба повезти до Трускавця. Дякуючи допомозі не байдужих людей, потроху є прогрес в лікуванні Артемки. Він піднімається з лежачого положення, став активніший. Лікарі прогнозують, що зможе самостійно ходити. Тому я знову змушена просити допомоги в людей", - сказала Gazeta.ua мати, Світлана Колісник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річній Аліні Хілузі терміново потрібно оперувати ваду серця

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 4149 4978 3396 1966 (Колісник Світлана Миколаївна), контакти - (099) 366 02 18.

Зараз ви читаєте новину «Артему Коліснику з ДЦП потрібна допомога на реабілітацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути