Ексклюзиви
середа, 16 липня 2014 03:02

Ярош оголосив про створення Добровольчого Українського Корпусу

Ярош оголосив про створення Добровольчого Українського Корпусу
dnepr.com

Лідер Правого сектора Дмитро Ярош оголосив про створення Добровольчого Українського Корпусу, метою якого є боротьба з бойовиками на сході в координації з державними силовими структурами. Про це він повідомив у відкритому зверненні в соцмережі facebook, передає УНН.

"Саме тому був створений Добровольчий Український Корпус "Правого сектора". Бойові підрозділи, учбовий центр, мобілізаційні пункти — така структура Корпусу на даний час. Всі, хто вважає себе бійцем силового блоку ПС, віднині переходять під командування Корпусу. Керівники силових блоків в областях повинні зголоситися до командування Корпусу з метою отримання відповідних наказів, інструкцій, доручень. Пам'ятайте, що отаманщина та анархія грають на руку ворогу та будуть жорстко каратися. Втягування у кримінальні розборки, "віджимання" бізнесів, тиск на українських підприємців заради власного збагачення, "кришування" корупційних схем та нелегального бізнесу — це дії, несумісні зі званням бійця Добровольчого Українського Корпусу "Правого сектора". Ті представники силового блоку, які не ввійдуть до бойових чи територіальних структур Корпусу, будуть вважатися такими, що не мають стосунку до "Правого сектора". Своїм наказом я призначив Командиром Корпусу Андрія Стемпіцького, Начальником Штабу Корпусу — Валерія Воронова", — написав Дмитро Ярош.

Також він закликав партійців тимчасово полишити політику та покласти всі зусилля на боротьбу з "терористами й сепаратистами".

Зараз ви читаєте новину «Ярош оголосив про створення Добровольчого Українського Корпусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути