субота, 29 червня 2013 05:19

Янукович-молодший з поламаною рукою приїхав попрощатися з Вадимом Нестерчуком
40

Фото: Фото: Тарас Подолян

У п'ятницю, 28 червня, в Києві відбулася церемонія прощання з засновником і лідером ралійної команди "Sixt Ukraine", а також відомим бізнесменом Вадимом Нестерчуком. Пілот помер від теплового удару і зневоднення під час підготовки до ралі "Шовковий шлях-2013", яка проходила в пустелі Руб-ель-Халі, що знаходиться в Об'єднаних арабських еміратах.

Прощаються з Нестерчуком в офісі лізингової і прокатної компанії "Sixt". Її він очолював протягом 12 років. Перед входом стоїть спортивний позашляховик. На ньому - український прапор з траурною стрічкою.

"Досі ніхто не вірить, що це сталося, - каже депутат-регіонал і перший віце-президент Автомобільної федерації України Віктор Янукович-молодший. На церемонію приїхав з поламаною рукою, з собою червоні троянди. - Досвідчений гонщик, знав правила поведінки в пустелі. Незрозуміло, чому все так вийшло. Це був справжній патріот, який завжди захищав прапор України".

Попрощатися з колегою приїхав відомий автогонщик Олексій Мочанов.

"Вадим Нестерчук загинув, як герой. Залишив останню воду товаришеві, якого завдяки цьому врятували. За це я перед ним знімаю капелюха, низький йому уклін", - сказав він.

Поховають Вадима Нестерчука 29 червня у селищі Березівка, Макарівського району на Київщині. Там знаходиться могила його батька.

У спортсмена залишилися дружина і двоє дітей - 12-річний син і донька-студентка.

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший з поламаною рукою приїхав попрощатися з Вадимом Нестерчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути