середа, 05 серпня 2015 19:41

Американським ув'язненим намагалися передати наркотики за допомогою дрона

Американським ув'язненим намагалися передати наркотики за допомогою дрона

Як і прогнозували IT-експерти, сучасні технології не забарився використати кримінал. У в'язниці США зареєстрований перший випадок доставки ув'язненим партії наркотиків за допомогою безпілотника.

Як пише Houston Chronicle, інцидент стався в кінці липня в чоловічій в'язниці Менсфілд (MANCI), що неподалік від Клівленда. За даними управління виховання і корекції пенітенціарної установи, в "передачі" перебували героїн, маріхуана і курильний тютюн. Процес зафіксувала відеокамера в'язниці. У тюремному дворі, в зоні відпочинку, почалася бійка, в цей момент безпілотник скинув свою посилку, яка потім була перекинута ув'язненим у двір для прогулянок. Кілька учасників бійки пізніше були поміщені до карцеру. У в'язниці заявили, що мають намір посилити заходи безпеки території, зокрема, захистити її від дронів.

До речі, раніше Міністерство безпеки США попередило силові структури про те, що найближчим часом безпілотні літальні апарати можу бути використані зловмисниками в якості зброї. Місяць тому на хостингу YouTube було розміщено відео, що викликало широкий резонанс, де умільці прикріпили до дрону пістолет, який стріляв.

Зараз ви читаєте новину «Американським ув'язненим намагалися передати наркотики за допомогою дрона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути