середа, 19 травня 2010 09:38

Американський вчитель показав школярам звідки краще застрелити Обаму

Американський вчитель показав школярам звідки краще застрелити Обаму

Учитель геометрії в одній зі шкіл штату Алабама на півдні США пояснював тему кутів на прикладі можливого замаху на президента країни Барака Обаму.

Як розповів місцевим ЗМІ один з учнів, на уроці, який був присвячений кутам, Грегорі Гаррісон заявив: "Якщо ви знаходитесь в цій будівлі, вам потрібно стріляти в президента з цього кута".

Спочатку адміністрація школи хотіла обмежитися винесенням догани викладачу, однак після дзвінків обурених стурбованих громадян Гаррісон був відправлений в оплачувану безстрокову відпустку.

Місцеве управління Секретної служби вже поговорило з Гаррісоном і дійшло до висновку, що інцидент не загрожував безпеці глави держави. Тим часом адміністрація поки не вирішила, як поступити з винахідливим педагогом. За словами директора школи Філа Хаммондса, контракт вчителя геометрії може бути розірваний.

"Ніщо не може бути сказано у виправдання його слів. Ми сприймаємо це дуже серйозно. У нашому суспільстві немає місця людині, яка робить такі заяви", - підкреслив Хаммондс.

Агентству не вдалося отримати коментарі у самого містера Гаррісона.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Американський вчитель показав школярам звідки краще застрелити Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути