Ексклюзиви
четвер, 29 квітня 2010 09:37

Александр МакКвін повісився під впливом наркотиків

Александр МакКвін повісився під впливом наркотиків

Британський модельєр Александр МакКвін, страждаючи від цілого "букета" психологічних розладів, скоїв самогубство, прийнявши перед смертю "коктейль" з наркотиків і ліків, йдеться в оприлюдненому в середу висновку коронерського суду лондонського району Вестмінстер.

МакКвін був знайдений повішеним у вбиральні у себе вдома в центрі Лондона 11 лютого напередодні похорону його матері. За словами поліцейських, на місці самогубства була знайдена передсмертна записка, адресована близьким 40-річного дизайнера.

Коронерський суд, що розслідує випадки раптової смерті людей, розпочав слідство у справі 17 лютого, коли заслухав поліцейського, котрий знайшов тіло дизайнера. Поліцейський заявив, що не знайшов жодних доказів, котрі вказують на можливість насильницької смерті. Також в суді було представлено висновок судово-медичної експертизи, котрий свідчив, що смерть МакКвіна наступила від асфіксії (задушення) в результаті повішення.

Похорон найіменитішого британського модельєра сучасності пройшов в закритому від широкої публіки режимі 25 лютого.

В середу коронерський суд вестмінстера повернувся до розгляду додаткових обставин справи з тим, щоб винести остаточний висновок про причини смерті МакКвіна.

Психіатр, який спостерігав модельєра, лікар Стівен Перейра, розповів суду, що у МакКвіна були діагностовані змішаний тривожно-депресивний розлад і безсоння. Він вже робив спроби суїциду раніше - передозування ліків в травні і липні 2009 року - і вивчав в інтернеті різні способи самогубства.

Токсикологічна експертиза виявила в організмі загиблого МакКвіна "значну" кількість кокаїну, снодійних ліків і невелику кількість транквілізаторів.

"Лі Александр МакКвін наклав на себе руки в стані, коли баланс його розуму був порушений", - зазначив в своєму вердикті коронер, лікар Пол Непмен.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Александр МакКвін повісився під впливом наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути